Update plaatsing kozijnen & deuren bij Lasinstituut Breda

Ter verduurzaming en verbetering van de isolatie van het pand op hoofdlocatie te Breda, hebben we vanuit het Lasinstituut een mooie opdracht ontvangen. De professionals van Scheurwater werken keihard en door weer en wind om het kantoor een heuse make-over te geven. Vanuit Culemborg reizen we af naar Breda om het complete pand te voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en vensterbanken. Hierbij is gekozen voor kunststof kozijnen en glaswerk met verbeterde isolatie, veiligheid en uitstraling.
Ondanks de weersomstandigheden lopen we op dag 2 behoorlijk voor op schema. Volgende week zijn de laatste kozijnen op de eerste verdieping en de resterende kantoren op de begane grond aan de beurt. Benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten!

Zelf de mogelijkheden onderzoeken voor isolatie/verduurzaming van uw pand of woning? Zowel voor particulieren als ondernemers bestaan mogelijkheden voor subsidie. Lees meer over ISDE-subsidie.  Neem contact met ons op via info@scheurwaterkozijnen.nl of bel ons op tel:+31 345 512 678