Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Houten deuren - Scheurwater Kozijnen

Houten deuren

Bent u op zoek naar nieuwe houten deuren? Scheurwater Kozijnen heeft een uitgebreid assortiment aan houten deuren. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, stijlen, kleuren en maten. Met een groot assortiment aan houten binnendeuren kunnen wij zeggen dat we altijd een deur hebben die bij uw wensen aansluit. Een voordeur is vaak het eerste wat wordt gezien van uw woning. Wilt u een goede en positieve indruk maken, dan kiest u voor de houten deuren van Scheurwater Kozijnen. Met ons unieke en gevarieerde aanbod deurtypes en deurpanelen zijn er voldoende mogelijkheden om de juiste voor-, binnen- of achterdeur voor u te vinden.

Verschillende soorten houten deuren

Op gebied van houtafwerking weer Scheurwater Kozijnen zich zeker te onderscheiden. Om het hout te beschermen tegen vocht en externe invloeden wordt er een afwerkingslaag aangebracht. Ook biedt dit het hout duurzaamheid en een lange tijd onderhoudsvrije bescherming. Het aanbod van onze houten deuren is uitgebreid. Deurkrukken, grepen en brievenbuskleppen, graag laten we u alle opties in onze showroom zien. Ook kunt u bij ons terecht voor advies met betrekking tot veiligheid, draairichting en maten. Daarnaast houden we rekening met het onderhoud van een houten deur. Natuurlijk kunt u ook zelf een glassoort uitkiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan figuurglas, glas in lood en gezandstraald glas. Bij het kiezen van een nieuwe buiten- of binnendeur is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw woning. Wij geven u graag advies over de stijlen en uitvoeringen. Bij ons vindt u diverse modellen en in alle maten en uitvoeringen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar houten deuren? Laat u dan inspireren in onze showroom. Onze showroom is te vinden aan de Pascalweg 4c in Culemborg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en zie onze modellen van kozijnen, deuren en raamdecoratie.

CONTACT