Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Rolluiken en screens - Scheurwater Kozijnen

Rolluiken en screens – Scheurwater Kozijnen

Rolluiken

Rolluiken bieden vele voordelen en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U moet zich daarom vooraf goed laten informeren en afvragen met welk doel u het rolluik wilt aanschaffen. Dit omdat ook de kosten van rolluiken erg uiteen kunnen lopen. In veel gevallen is het voorkomen van een mogelijke inbraak de voornaamste reden om een rolluik aan te schaffen. Daarnaast biedt een rolluik ook uitkomst op het gebied van privacy. Met een rolluik bepaalt u zelf de mate van inkijk door het rolluik (gedeeltelijk) te sluiten. Naast privacy is ook geluidsoverlast een reden om een rolluik aan te schaffen. Geluidsoverlast afkomstig van bijvoorbeeld een drukke weg kan door een rolluik grotendeels uit de woning worden gehouden. Ook isolatie en warmte werend zijn veelgenoemde redenen om een rolluik aan te schaffen. Rolluiken bieden dus naast een perfecte zonwering ook isolatie, zijn inbraak vertragend en verminderen de energiekosten. Scheurwater in Culemborg levert de rolluiken in verschillende soorten en maten. Zo ook het topmerk Verano. Er is een ruime keuze uit diverse soorten bedieningen en plaatsingsmethoden. De showroom biedt een ruim aanbod aan voordelen. Scheurwater informeert u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Screens

Naast rolluiken bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan screens. Indien u de zon wilt met een inbraakwerend karakter kunt u beter kiezen voor een rolluik. Indien u de zon wilt weren, maar wel naar buiten wilt blijven kijken adviseren wij een screen. Screens zorgen voor een optimale zonwering. Thuiskomen op een zomerse dag in een huis dat koel aanvoelt is met screens mogelijk. Screens filteren het zonlicht voor 85% terwijl het screendoek doorzichtig is waardoor van binnen naar buiten kijken heel goed mogelijk blijft. Screenfiltering van zonlicht geeft een diffuus licht in een woning en schermt zo hinderlijk UV-licht perfect af.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een rolluik of screen die past bij uw woning? Laat u dan inspireren in onze showroom. Onze showroom is te vinden aan de Pascalweg 4c in Culemborg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of telefonisch contact op nemen. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en bekijk onze mogelijkheden.

CONTACT