Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Rolgordijnen - YANA gordijnen - Scheurwater Kozijnen

Rolgordijnen 

Scheurwater Kozijnen heeft diverse YANA rolgordijnen en biedt een uitgebreid assortiment. Hierdoor heeft u keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden. YANA rolgordijnen zijn naast dat ze functioneel zijn, ook decoratief. Afhankelijk van het type stof zijn ze voor verschillende functies geschikt. Ook de bedieningszijde kan worden aangepast aan uw wensen. Daarnaast zijn de YANA rolgordijnen ideaal voor draai-klep systemen. Klassiek en functioneel, zo kunnen de YANA rolgordijnen het beste worden beschreven. Door de ruime variatie aan stoffen, kleuren en motieven hebben de rolgordijnen een enorm spectrum aan toepassingsmogelijkheden.

Installatie YANA rolgordijnen

Rolgordijnen van YANA, te verkrijgen bij Scheurwater Culemborg, zijn speciaal ontworpen rolgordijnen die geschikt zijn voor het draaikiepsysteem. Scheurwater Culemborg levert de YANA rolgordijnen standaard met een cassettesysteem met geleiders. De monteurs van Scheurwater monteren het cassettesysteem en geleiders op de glaslatten van de kozijnen voor een strak eindresultaat. De cassette en geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren zuiver wit (kleurcode RAL 9010) en crème-wit (kleurcode RAL 9001). Andere (RAL) kleuren zijn tegen een kleine meerprijs leverbaar. In onze showroom adviseren we u hierover graag. De YANA rolgordijnen hebben een aantal grote voordelen. Zonder belemmering kunnen de YANA Rolgordijnen bediend worden in alle draai- of kiepsystemen. De gordijnen zijn ook te sluiten wanneer het raam gekiept of geopend is. Er is door het YANA-rolgordijn geen inkijk van buiten naar binnen. Het rolgordijn is te bedienen met een kettingsysteem. De YANA-rolgordijnen zijn leverbaar in vele stoffen van effen kleuren en in diverse stoffen motief. De maximum afmeting hierbij is 3000mm breedte. Ook zijn de YANA rolgordijnen toepasbaar op houten en aluminium kozijnen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een rolgordijnen die passen bij uw woning? Laat u dan inspireren in onze showroom. Onze showroom is te vinden aan de Pascalweg 4c in Culemborg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of telefonisch contact op nemen. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en zie onze diverse modellen.

CONTACT