Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

WERU kozijnen staan voor kwaliteit

Het en WERU-kunststof kozijn staan al decennialang voor kwaliteit. De kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle woningen. Klanten hebben bij Scheurwater Kozijnen de keuze uit diverse strakke profielvormen met klassieke uitstraling die Scheurwater in een stabiele constructie installeert. Dit doet Scheurwater Culemborg in de hele regio voor aannemers, particulieren en VvE’s die kiezen voor duurzaamheid. De isolatiewaarde is erg hoog. Door de keuze uit diverse stempels kunnen huiseigenaren kiezen voor een kunststof kozijn dat bij hen past. WERU kozijnen staat voor tientallen jaren voor hoog comfort met minimaal onderhoud en optimaal duurzaam woongenot.

De doordachte profielopbouw van Castello, met vijf isolatiekamers en een ingenieuze staalversterking, zorgt voor een stevige stabiliteit en een zeer goede isolatie. Deze constructie is gedegen en garandeert tientallen jaren probleemloos functioneren. Kortom, tientallen jaren comfort van het hoogste niveau met minimaal onderhoud en blijvende kwaliteit.

Het gezicht en uitstraling van het WERU Castello kozijn is al jaren ongewijzigd. En dit blijft zo, zodat klanten altijd een extra houten kozijn kunnen vervangen voor een WERU Castello kozijn. Het nieuwe kozijn en het al eerder geplaatste werk zien er altijd exact hetzelfde uit.

Kunststof kozijnen met traditionele uitstraling

De Weru kozijnen hebben een traditioneel Nederlandse uitstraling. Het is geschikt in alle woningtypen en heeft een echte houtlook, die niet van een houten kozijn is te onderscheiden.

Een grachtenpand met kunststof kozijnen? Ook dit is mogelijk met de speciaal hiervoor ontworpen WERU Castello Realto kozijnen van kunststof. Realto respecteert de klassieke vorm van een schuifraam en maakt tegelijkertijd gebruik van kwalitatief hoogstaande en onderhoudsarme materialen. Met het naar voren geplaatste bovenraam, lijkt het draaikiepraam uitgevoerd als een verticaal schuifraam. Ook getoonde bovendorpels en andere afwijkende (Hollandse) vormen zijn mogelijk.

Scheurwater Culemborg plaatst de Weru kozijnen in diverse kleuren. Ook is er een keuze uit houtstructuurfolies in effen RAL-kleuren zoals dennengroen, staalblauw of antracietgrijs. Naast uiteraard het gebroken wit als kozijnkleur. In de showroom van Scheurwater aan de Pascalweg 4c is een groot aanbod te zien van alle mogelijkheden.

CONTACT