Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

ALKU en WERU terrasdeuren vind u voor de beste prijs bij Scheurwater

Terrasdeuren – Scheurwater Kozijnen

Scheurwater Culemborg plaatst terrasdeuren met een prachtig klassieke uitstraling. Met openslaande terrasdeuren kiest u niet alleen voor een elegante, maar ook voor een functionele toegevoegde waarde voor uw terras en/of leefruimte. Een fraaie verlengstuk van uw buitenruimte. Tuin-, terras- of achterdeuren kunnen wij in de gewenste maatvoering leveren. De terrasdeuren van de topmerken en WERU winnen steeds meer aan populariteit. Ook om uw leefruimte te integreren in uw terras en omgekeerd zijn terrasdeuren de ideale oplossing.

Openslaande terrasdeuren

Openslaande terrasdeuren zijn de perfecte manier om uw buitenruimte naar binnen te halen. De deuren open kunnen zetten en daarmee een grotere opening creëren bij bijvoorbeeld smalle woonkamers. Door het plaatsten van terrasdeuren in uw woning is dit gemakkelijk te realiseren. Met stolpdeuren zijn doorgangen tot ruim twee meter mogelijk. Ook zijn terrasdeuren aan te passen aan de architectuur van uw woning. Denk hierbij aan het plaatsen van bovenlichten en zijramen. Ook deze kozijnen hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Haal met de terrasdeuren van en WERU het mooie weer in huis. Eenmaal gesloten is uw huis weer veilig, goed geïsoleerd en duurzaam.

Meer informatie

Design en uitstraling zijn uiteraard van belang indien u op zoek gaat naar een geschikte terrasdeur. Naast design en uitstraling zijn er nog meer zaken waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de maat van de deur, welke kant de deur op draait en welk deurbeslag praktisch in gebruik is. In de showroom van Scheurwater Culemborg aan de Pascalweg 4c zijn alle mogelijkheden te zien en adviseren wij u graag met betrekking tot de verschillende opties. Voor advies kunt u contact opnemen.

CONTACT