Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Kunststof voordeuren van ALKU en WERU bij Scheurwater Culemborg

Kunststof voordeuren 

Bij Scheurwater Culemborg vindt u altijd een voordeur die past bij uw woning. De kunststof voordeuren die wij leveren zijn in alle mogelijk uitvoeringen te verkrijgen met de daarbij behorende uitstraling. Van klassiek en eigentijds tot trendy design, uiteraard van uitstekende kwaliteit zodat u er de komende jaren geen omkijken meer naar heeft. De deuren van en WERU die klanten in de showroom van Scheurwater Culemborg kunnen bekijken, sluiten naadloos aan bij de kunststof kozijnen. Zo maken de kunststof producten een harmonieus totaalbeeld van uw woning. Ook zijn dorpels en stijlen bij Scheurwater Culemborg te verkrijgen. Zij geven de deur nog meer stabiliteit en veiligheid. De vlakken van de deur zijn op te vullen met materialen in een kleur naar keuze, wat de voordeur een heel persoonlijk visitekaartje van het huis maakt.

Voordelen kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur is vrijwel geheel onderhoudsvrij en heeft ten opzichte van andere materialen zoals onder andere hout nog een aantal belangrijke voordelen. Houten deur moeten doorgaans om de zoveel jaar geschilderd of gelakt worden. Een kunststof deur hoeft niet geschilderd te worden. De kleur is namelijk kleurvast en rot niet. Dat scheelt u veel tijd en geld aan onderhoud. Doordat een kunststof voordeur vrijwel geheel onderhoudsvrij is en vele malen langer mee gaat (bestand tegen allerlei weersomstandigheden) is het ook beter voor het milieu. Daarnaast heeft een kunststof voordeur een betere isolatie dan onder andere een houten voordeur en is qua aanschafprijs ook een stuk goedkoper. Kunststof deuren zijn in allerlei kleuren en materialen te verkrijgen, waardoor ze nog nauwelijks van houten deuren te onderscheiden zijn.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een kunststof voordeur die onder andere qua kleur en formaat past bij uw woning? Laat u dan inspireren in onze showroom. Scheurwater Culemborg heeft een ruime keuze aan veilige deuren die passend zijn bij elk type woning en een persoonlijke uitstraling geven. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom gerust langs bij ons in de showroom.

CONTACT