Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Inbouwrolluiken | Scheurwater-kozijnen.nl

De inbouwrolluiken van Scheurwater Culemborg worden geplaatst zijn sterk inbraak werend en bieden u alle privacy. Naast het feit dat ze inbraak werend zijn, hebben rolluiken ook een isolerende functie. Rolluiken worden vaak enkel geassocieerd met de zon en warmte, maar ook tijdens de wintermaanden hebben rolluiken een functie. Omdat de rolluiken de isolatiewaarde van het glas verdubbelen, zorgt het er voor dat er weinig koude of warmte uit het pand verloren gaat. Zo blijft in de winter, de warmte binnen en de kou buiten. En in de zomer net andersom. En wist u dat rolluiken tot 100% verduisteren? Ideaal voor als u overdag wilt slapen. Ook zijn inbouwrolluiken geluiddempend. Omgevingsgeluid van spelende kinderen of een trein wordt door de rolluiken gedempt.

Diverse inbouwrolluiken

Er bestaan zowel voorzet- als inbouwrolluiken. Inbouwrolluiken vallen minder op dan voorzetrolluiken. Bij een inbouwrolluik wordt het systeem boven het raamkozijn en achter de gevelstenen gemonteerd. Hierdoor is er geen kast tegen de gevel zichtbaar. De kozijnensystemen die wij aanbieden zijn bijzonder goed geschikt voor het monteren van de rolluiken. De rolluiken zijn te bedienen met een eenvoudige handbediening, maar ook elektrisch bedienen is mogelijk. Zo zijn alle rolluiken tegelijk te openen met een druk op de knop.

Scheurwater laat graag het kozijn en rolluik op maat maken en samenstellen in de fabriek. Dit voor een naadloze montage. De inbouwrolluiken nemen hierdoor vrijwel geen extra plaats in. De aanschaf van zowel de kunststof kozijnen van of WERU en de rolluiken is zo niet alleen extra duurzaam, maar ook goedkoper bij Scheurwater Culemborg. De inbouwrolluiken zijn een aanwinst voor uw woning.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een inbouwrolluik die onder andere qua kleur en formaat past bij uw woning? Laat u dan inspireren in onze showroom. In de showroom van Scheurwater Culemborg aan de Pascalweg 4c zijn alle mogelijkheden te zien. Onze specialisten adviseren u graag met betrekking tot de verschillende opties. Voor advies kunt u contact opnemen.

CONTACT