Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Kunststof kozijnen

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof kozijnen. Dit omdat zij kiezen voor duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid. Scheurwater Culemborg verzekert met kunststof kozijnen van en WERU een maximale isolatie, minimaal onderhoud, veiligheid en optimaal woongenot. Sinds dertig jaar plaatst Scheurwater kunststof kozijnen in Culemborg en wijde omtrek in de regio Utrecht, Zuid-Holland en de Betuwe in Gelderland. De kozijnen die Scheurwater Culemborg dertig jaar geleden plaatste, zien er nog altijd als nieuw uit.

Na de plaatsing van kunststof kozijnen door Scheurwater bij particulieren, nieuwbouw of renovatieprojecten, komt er vaak nog een e-mailtje met complimenten. Ook merken de medewerkers van Scheurwater Culemborg dat tijdens het plaatsen van de kozijnen, deuren en geveldecoratie dat mensen even blijven staan om te kijken.

Naast onze kozijnen kunt u bij Scheurwater ook terecht voor kunststof accessoires. Hierbij kunt u denken aan rolgordijnen, roeden, rolluiken en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact op met Scheurwater Kozijnen om u hierover te laten informeren.

Scheurwater levert compleet werk met afwerking zowel binnen als buiten. Alles in de prijs inbegrepen. Levering van kozijnen in dezelfde stijl van dertig jaar geleden? Ook dit is mogelijk bij Scheurwater Culemborg. Zo blijft de aanschaf van kunststof kozijnen een duurzame investering voor de toekomst vol woongenot. De mogelijkheden in structuren, combinaties en kleuren zijn groot. Graag informeert Scheurwater Culemborg u in de showroom, te vinden aan de Pascalweg in Culemborg. Hier hebben we ook diverse brochures voor u beschikbaar.