Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Keralit gevelbekleding en WERU - Scheurwater Kozijnen

Keralit gevelbekleding is zowel duurzaam en milieuvriendelijk. Op het eerste gezicht zien ze er hetzelfde uit als hout, toch is er een wereld van verschil. De gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Hierdoor is er geen houtkap nodig en blijft de exploitatie van andere grondstoffen beperkt tot het minimum. De plaatsing van gevelbekleding door Scheurwater Culemborg is een zeer duurzame investering. De kunststof gevelbekleding van Keralit blijft jarenlang sterk en fraai. Schilderen is niet meer nodig en dat spaart ook het milieu.

De gevelpanelen van Keralit plaatst Scheurwater Culemborg in zowel unikleuren als natuurgetrouwe houtstructuren. Hierdoor is het niet van echt hout te onderscheiden, mede door de onzichtbare bevestiging. Op de plaatsing van Keralit gevelbekleding zit tien jaar garantie. Ook het uitgebreide pakket afwerkprofielen is in dezelfde kleuren en structuren leverbaar. Gevelpanelen zijn tot 6 meter te monteren.

Scheurwater is dealer voor de bekende merken en WERU. Kom naar onze showroom om u te overtuigen van de kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.