Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Houten Schuifpui - Scheurwater Kozijnen

Houten Schuifpui

Schuifpui

Een schuifdeur die specifiek is bedoelt om buitenshuis met binnenshuis te verbinden wordt ook wel schuifpui genoemd. Een schuifpui is dus een schuifdeur die specifiek is bedoelt om buitenshuis met binnenshuis te verbinden. Middels een schuifpui zorgt u ervoor dat uw woning ruimer oogt. Een schuifpui brengt veel licht naar binnen. Zo wordt een donkere kamer volledig tot leven gebracht. Daarnaast voegt een schuifpui waarde toe aan uw woning. Een woning met een schuifpui is over het algemeen meer waard. Scheurwater Kozijnen plaatst ook schuifpuien op plaatsen waar nu enkel een raam aanwezig is. Zo heeft u nog meer lichtinval in uw woning dat duurzaam en warm blijft.

De schuifpui openen in een lichte handomdraai, zonder de hinder van openstaande deuren biedt veel extra ruimte in de tuin. Een schuifpui bevat geen bewegende delen en is gemaakt in een duurzame constructie die nauwelijks slijt. De kunststof schuifpuien plaatst Scheurwater Culemborg graag met extra isolerend glas. Dit om een optimale lichtinval in huis te creƫren, zonder warmte te verliezen.

Houten schuifpuien

Door het kunststof materiaal zijn de schuifpuien licht. Met de bedieningsgreep, die ook voor kinderen en ouderen zeer gemakkelijk te bedienen is, is de deur tot elke gewenste opening te schuiven. Als dealer van bekende topmerken zoals WERU informeren wij u graag over de mogelijkheden van het plaatsen van een geschikte schuifpui. Scheurwater kan naast het leveren en monteren van een schuifpui kunststof kozijnen leveren voor uw gehele woning.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een schuifpui die past bij uw woning? Laat u dan inspireren in onze showroom. Onze showroom is te vinden aan de Pascalweg 4c in Culemborg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of telefonisch contact op nemen. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en bekijk onze diverse schuifpui modellen.

CONTACT