Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Dubbel of enkel glas - Scheurwater Kozijnen

Dubbel of enkel glas

Dubbel glas Scheurwater CulemborgDe kachel aan voor fijne warmte. De kou buiten en het daglicht binnen. Met het duurzame HR++ dubbel glas bent u verzekerd van zo’n fijne leefomgeving. Het HR++ dubbel glas heeft een extra coating en een Argon gasvulling om zo goed mogelijk te isoleren. HR++ isoleert 5 keer beter dan enkelglas en 2 tot 3 keer beter dan traditioneel dubbel glas. Met HR++ bereikt u probleemloos een U-waarde van 1,1. Ter vergelijking: enkel glas heeft een U-waarde van 5,9. Het HR++ dubbel glas is op dit moment het meest toegepaste glas in de woning- en utiliteitsbouw.

Drie Dubbel glas
Driedubbel isolatieglas isoleert nog beter dan dubbel glas. Het driedubbel isolatieglas isoleert beter dan het dubbele, maar dan moeten de samenstellende delen wel Drie dubbel glas Scheurwater Culemborgvan gelijke kwaliteit zijn. De U-waarde van Drie dubbel isolatieglas ligt rond de 0,5 tot 0,9. Dat is minder dan het HR+++ glas en nog veel minder dan het enkel glas met een U-waarde van 5,9.

Enkel glas
Plaatsen van dubbel- of driedubbel glas is niet overal mogelijk. Bij een renovatie is enkel glas soms de enige optie. Enkel glas functioneert binnen het huis erg goed, denk hieraan aan de bovenkant van een deur om licht door te laten.