Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Aluminium veranda - Scheurwater Kozijnen

Aluminium veranda om langer van je tuin te genieten

Het liefst zitten wij zoveel mogelijk buiten. Helaas biedt het weer in de Nederland hier niet altijd de gelegenheid voor. Met de veranda van Scheurwater bieden wij de optie om zo lang mogelijk van het weer te genieten. Door de heaters en de goede isolatie kunt u het gehele jaar op de veranda zitten en van uw tuin genieten.

Wij bieden geen standaard veranda’s aan. Elke veranda wordt op maat gemaakt en naar uw wensen samengesteld. Zo kunt u de veranda inrichten naar eigen ingeving. Wij hebben verschillende stijlen en kleuren waar u uit kunt kiezen. Door eventueel te kiezen voor een glazen dak krijgt u een fantastisch lichte veranda. Eventueel kunt u nog kiezen voor de zonnewering, zo zorgt u ervoor dat het in de zomer geen broeikast wordt.

Stel zelf uw veranda samen

Onze veranda’s zijn op maat gemaakt. Hierdoor kunt u alle kanten op wanneer u bij ons een veranda aanschaft. Er zijn verschillende optie die u kunt kiezen om uw veranda aan te kleden, enkele opties zijn:

  • Terrasverwarming
  • De stijl van de veranda
  • Zonnewering
  • Verlichting
  • Hor systeem
  • Ventilatie
  • Isolatie
  • Geluidsinstallatie

Ook kunnen wij de veranda zo bouwen, dat dit het geraamte vormt voor een eventuele serre. Met de verschillende opties kunt u van de veranda een verlengstuk van de woning maken.

Op onze offertepagina kunt u een offerte aanvragen. In uw offerte aanvraag zien wij graag terugkomen wat de gewenste afmeting is van de veranda. Daarnaast zien wij graag terug welke opties u zou willen hebben in uw veranda. Met deze gegevens maken wij voor u een offerte op maat. Deze kunt u binnen twee dagen verwachten. De prijs die wij hanteren is een prijs inclusief montage, zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over de de veranda’s die wij maken en aanbieden neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT