Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Raamdorpelelementen en vensterbanken - Scheurwater Kozijnen

Raamdorpelelementen en vensterbanken

Vensterbanken Scheurwater Culemborg Kunststof vensterbanken
De kunststof vensterbanken die Scheurwater Culemborg levert zijn van Lignodur Stone. Deze vensterbanken met de facet geslepen rand en met realistische steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling. De vensterbanken hebben het grote voordeel dat ze zijn uitgevoerd in hoogwaardige kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag. Hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen.

Vensterbanken van Lignodur Stone kunnen tot op 6 meter worden gemonteerd, waardoor naden, zoals bij natuursteen, tot het verleden behoren. Laat u in de showroom van Scheurwater Culemborg overtuigen van de kwaliteit en de uitstraling van Lignodur Stone vensterbanken.

Ook zijn gratis monsters aan te vragen. Scheurwater Culemborg levert ze graag.

De vensterbanken van Novasil hebben een melamine toplaag in verschillende kleuren. De vensterbanken zijn door de melamine toplaag krasvast en UV-bestendig. Ook zijn ze ongevoelig voor vocht en warmte. De eindkappen in bijpassende kleuren zorgen ervoor dat de vensterbank perfect is afgewerkt.

Raamdorpelelementen
Scheurwater uit Culemborg werkt samen met het bedrijf Raamdorpelelementen bv uit Bladel. Deze firma maakt van de St-Joris raamdorpelstenen, Raamdorpel Scheurwater Culemborgkant en klare raamdorpelelementen op maat voor kozijnen. Dit is een makkelijk product in de toepassing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het gebruik van raamdorpelelementen heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele losse raamdorpels:
– Slijtvaste voeg Raamdorpelelementen hebben een slijtvaste voeg. Dit omdat het voegwerk uit dezelfde lijn bestaat als waarmee de elementen verlijmd zijn. De voeg is zelfs sterker dan de keramische steen.
– Volledige afsluiting Ook de klik, de openstaande kant van de raamdorpelstenen, worden helemaal mee gevoegd tijdens het installeren.
– Snelle montage De elementen zijn door Scheurwater Culemborg snel te monteren omdat deze tot drie meter uit één stuk gemaakt zijn. De voegen zijn dan al ingewassen. Hierdoor kunnen de installateurs van Scheurwater de elementen zelfs bij  regenachtig weer plaatsen. Geen vertraging dus op een regenachtige dag.
– Iedereen kan het Voor het monteren van de elementen zijn geen relatief dure metselaars nodig. Dit kan ook gedaan worden  door een timmerman, montagemedewerker of voeger.