Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Raamdecoraties/gordijnen - Scheurwater Kozijnen

Raamdecoratie en gordijnen 

Raamdecoratie De latende van WERU is een uniek raamdecoratieproduct dat speciaal is ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Het gordijn is geïntegreerd in het een aluminium frame. Door het dubbelzijdig magneet- en staalband zijn de latenden heel makkelijk te plaatsen. De latende is, na installatie door Scheurwater Culemborg, heel makkelijk uit het raam te klikken. Dat is erg makkelijk bij het ramen zemen omdat de hele ruit zo heel makkelijk schoon te maken is. De bediening van een latende is van boven naar beneden. De trekbalk en bovenbak van de latende is standaard te verkrijgen in de kleuren RAL 9016/RAL 9010 of RAL 9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk. De latende is eveneens leverbaar in de kleuren: RAL 9016/ RAL 9010 en RAL 9001. De levertijd voor de standaardkleuren is 10 werkdagen. Voor afwijkende kleuren staat een levertijd van maximaal 20 werkdagen. 

Keje Splendid  De Keje Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen. De Keje Splendid Plis is geïntegreerd in een aluminiumframe en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband gevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn. Omdat de Splendid Pliss zich tussen de glaslatten bevindt, ontstaat er een goed vlakgeheel. De Splendid Pliss, geïnstalleerd door Scheurwater Culemborg heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. Deze zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem, waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Hierdoor is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van KeJe Splendid Pliss. Omdat het product hangt aan dubbelzijdige magneet- en staalbanden, kan het makkelijk even worden weggehaald of teruggeplaatst.

De bediening van Splendid Pliss is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten. Van decoratief tot verduisterend, bij Scheurwater Culemborg is alles mogelijk. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koortjes in het stof zichtbaar. Neem even de tijd om in de showroom van Scheurwater Culemborg een kijkje te nemen naar alle mogelijkheden. De koffie staat klaar.

CONTACT