Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Dakkapellen - Scheurwater Kozijnen

Dakkapellen

De dakkapel. Een geweldige uitvinding om extra ruimte te maken in een studeerkamer, hobbyruimte, kinderkamer of logeerplek. Met een dakkapel van Scheurwater komt dat nu een stap dichterbij. Door het schuine dak is de loopruimte beperkt. Doordat u de loopruimte op uw zolder met een dakopbouw verhoogt, verhoogt u ook meteen het totale oppervlak. Een dakkapel geeft net die extra ruimte en licht die een woning heel goed kan gebruiken. Zo wordt uw zolder een stuk bruikbaarder. Daarnaast zorgt een dakopbouw ook voor een meerwaarde van uw huis. Het vergroot uw comfort in uw eigen huis. Scheurwater Culemborg levert altijd maatwerk en plaatst de dakkapel compleet met kozijnen en ramen, en waar ramen zijn is licht. Met een dakopbouw creƫert u een fijne lichte ruimte. Scheurwater levert zowel houten als kunststof dakkapellen. Daarnaast is er een keuze uit veel soorten en maten, zodat de woning altijd een eigen uitstraling behoudt. Alle dakkapellen die Scheurwater levert, zijn gebouwd en voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen.

Houten en kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn in vergelijking met houten dakkapellen onderhoudsvriendelijk, goedkoper in aanschaf en gaan over het algemeen langer mee. Dit omdat ze een lange levensduur hebben en uit recyclebaar materiaal bestaan. Daarnaast zijn ze geluidsisolerend en verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Kunststof bespaard niet alleen geld maar ook tijd. Houten dakkapellen zijn in tegenstelling tot houten dakkapellen meer geschikt voor maatwerk en zijn makkelijk te repareren. Daarnaast heeft een houten dakkapel een unieke uitstraling en past erg goed bij oudere huizen, maar ook voor een nieuwbouw woning kan het een sfeervol resultaat geven.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een dakkapel die past bij uw woning? Laat u dan inspireren in onze showroom. Onze showroom is te vinden aan de Pascalweg 4c in Culemborg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of telefonisch contact op nemen. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en bekijk onze diverse modellen.

CONTACT