Pascalweg 4C  4104 BG  Culemborg

Offerte - Scheurwater Kozijnen

Zeker in deze tijd gaan de wildste geruchten over de kozijnenbranche. Verhalen over bedrijven die enorme aanbetalingen eisen of op een dwingende manier hun producten verkopen. Scheurwater vertrouwt nog altijd in de vrijblijvende en ongedwongen manier van verkoop. Zo zijn alle offertes vrijblijvend.

Het aanschaffen van nieuwe kozijnen, glas, dakkapellen of andere producten zijn duurzame investeringen voor de toekomst. Het is een aanschaf voor tientallen jaren. Naar uw eigen wensen luisteren is daarbij belangrijk. Wij als Scheurwater denken hierin graag ongedwongen met u mee om u goed te adviseren. Na een bezoek aan de showroom van Scheurwater Culemborg, of na een bezoek aan huis, maken wij een vrijblijvende offerte. Daarna maakt Scheurwater graag een vervolgafspraak om zeker te weten om het aanbod in de offerte te bespreken. Uiteraard nodigt Scheurwater iedereen van harte uit in de showroom aan de Pascalweg 4c in Culemborg voor een goed overzicht van alle mogelijkheden.

Als de offerte naar uw wens is en u besluit met ons in zee te gaan, ontvangt u de definitieve opdrachtbevestiging. Als deze getekend geretourneerd wordt, dan gaat de opdracht in bestelling.